Kärleksmums
I helgen bakade och bjöd jag på socker-och glutenfri kärleksmums som blev riktigt goda!
Smet:
6 ägg
3 msk sukrin/sötströ
3 droppar stevia
150 g smält smör
3/4 dl kokosmjöl
1/2 dl pofiber
1/2 dl kakao
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
Vispa ägg och sötning fluffigt. Blanda torra ingredienser separat. Tillsätt smöret och det torra i äggfluffet. Häll i en smörad och bröad (med kokosflingor eller pofiber) form och grädda i 175 grader ca 20 min eller tills torr sticka. Ta ut och låt svalna.
Topping:
75g rumstemp smör
75g rumstemp färskost
4 msk kakao
3 msk sötströ/sukrin
3 droppar stevia
3 msk starkt kaffe
Vispa ihop alla ingredienserna till en slät kräm och bred över kakan. Dekorera med kokosflingor. Förvara kallt och skär upp i bitar vid servering.
Har nyss gjort denna kaka och den blev hur bra som helst. Alla som smakat ger tummen upp. Tack för receptet!!