Tortillabröd med örter

3 stora bröd / 4 mindre

2 ägg
1 dl riven ost
2 dl ljummen mjölk
1,5 dl pofiber 
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver 
1/2 tsk salt 
1/2 tsk chiliflakes
1/2 tsk pizzakrydda 
Olja 

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ägg, ost och ljummen mjölk. Blanda alla torra ingredienser separat och sedan med det blöta. Låt stå 5-10 min. Pensla bakplåtspapper med olja. Ta lite drygt 1/3 eller 1/4 av degen (beroende på hur stora bröd du vill ha) och lägg på pappret. Lägg plastfolie över och kavla ut tunnt (2-3 mm). Använd en skål upp och ner för att göra ut en rundel. Ta bort överflödig deg och blanda in i den kvarvarande degen. Gör ut resten av bröden på samma sätt. Grädda varje bröd i 10-12 min, tills de börjar få lite lätt färg i kanterna.