Kycklingwok med cashewnötter


Lowcarb / Liberal LCHF

3 portioner

300g kycklingfilé i små skivor
1 msk olja
3 vitlöksklyftor finhackade
1 gul lök hackad grovt
100g pac choi (eller annan kål) i skivor
1/2 färsk broccoli i bitar
1/3 mindre huvud blomkål i bitar
1 röd paprika i skivor
3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 
1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)
1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 
3/4 dl vatten
Salt

Fräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och fräs några minuter. Tillsätt ostronsås, fisksås, thaikrydda och vatten och rör ihop. Blanda sist i cashewnötterna. Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs).

Smaklig spis! 





0 kommentarer publicerat i Lunch & Middag
Taggar: cashew, cashewnötter, chicken, kyckling, kycklingwok, lchf, stekt kyckling, wok