LCHF Kesopannkaka / Cottagecheese pancake
1 ägg / egg
100-125 g keso / cottagecheese
1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk
1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder
1 nypa salt / pinch of salt
100-125 g keso / cottagecheese
1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk
1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder
1 nypa salt / pinch of salt
Mixa alla ingredienser och låt stå några minuter medans du värmer en stekpanna till medelhög värme (för varmt blir inte bra) och låt en stor klick smör smälta ut. Lägg smeten i pannan och platta till något (Ej för mycket). Låt steka länge innan du vänder, så att smeten får en fin och sammanhållande yta på undersidan. Känn försiktigt med en stekspade så att pannkakan lossnar lätt, hela vägen in i mitten innan du vänder och steker andra sidan. Servera med vispad grädde och dina favoritbär!
Mix all the ingredients and let it set for a couple of minutes while you heat a frying pan to medium heat and let a tablespoon of butter melt and begin to crackle. Put the pancake mixture in the pan and use a spoon to flatten it a little. Fry the pancake until it has received a beautiful coloured and uniting surface on the bottom side. Use a long and wide turner to feel and look. Then turn the pancake aorund and fry the other side until it also has a nice surface. Serve the pancake with whipped cream and you favourite berries!
Vad söt och trevlig du är! Ska testa denna kesopannkaka till middag! :)