LCHF Kesopannkaka med hallon & kokosglass

Pannkakan:
1 ägg
100-125 g keso
1 msk fiberhusk
1 nypa vaniljpulver
1 nypa salt
 
Glassen:
1,5 dl kokosmjölk (ex små tetrapack från Garant eller Blue Dragon)
1 näve frysta hallon
2 droppar stevia
 
Mixa alla pannkaks ingredienser och låt stå några minuter medans du värmer en stekpanna till medelhög värme (för varmt blir inte bra) och låt en stor klick smör smälta ut. Lägg smeten i pannan och platta till något (Ej för mycket). Låt steka länge innan du vänder, så att smeten får en fin och sammanhållande yta på undersidan. Känn försiktigt med en stekspade så att pannkakan lossnar lätt, hela vägen in i mitten innan du vänder och steker andra sidan. Mixa alla ingredienser till glassen och servera på pannkakan!
 
 
 
 

 
 
0 kommentarer publicerat i Frukost & Mellanmål
Taggar: LCHF, breakfast, coconut, cottagecheese, frukost, glass, hallon, icecream, keso, kesopannkaka, kokosmjölk, pancake, pannkaka, raspberry