LCHF Torsk i kokosgrädde med chili och vitlök

2 tinade torskfiléer
2,5 dl kokosgrädde (litet tetrapack från Garant eller Blue dragon)
1 tsk sambal oelek
2 klyftor pressad vitlök
Koriander
Ingefära
Örtsalt
Jordnötter till garnering
 
Koka upp kokosgrädde i en kastrull på medelhög värme tillsammans med alla kryddor. Smaka av med salt. Lägg torsken i såsen och låt koka några minuter på vardera sida tills genomkokt. Häll upp och garnera med jordnötter. Servera med sallad eller med kokt broccoli. 
 


 
 
En kommentar publicerat i Lunch & Middag
Taggar: Asien, LCHF, asiatisk, fisk, god, gryta, lunch, lätt, middag, sambal oelek, snabb, soppa, sås, torsk, vit fisk, vitlök
#1 - - Anonym:

Hej hur mycket koriander? Hur mkt färsk? Hur mkt torkad?

Svar: Jag använde torkad, ta efter ditt eget tycke! Men jag kanske hade i 4-5 skak :)
Therese "Texie" Törnvall