LCHF Långkokt Fläskkarré med zucchinipasta
2 msk olja
2 lökar (gul eller röd)
2 tsk ingefära
1 tsk vitpeppar
2 tsk örtsalt
2-3 vitlöksklyftor
1 dl rapsolja
3 zucchini
Vatten till kokning
1 msk olivolja
1 dl gräslök
1 tsk pressad citron
Örtsalt
Smörj en gryta med 2 msk olja. Hacka löken i klyftor och lägg i botten. Blanda rapsoljan med kryddorna och pressad vitlök. (Här kan du experimentera med vilka kryddor som du än tycker bäst om) Pensla båda sidor av vardera skiva kött med kryddblandningen och lägg i den ugnsfasta formen, ex lergryta eller järngryta, viktigt att den har ett lock på. Låt stå i 100 grader i 5,5 - 6 timmar.
Tvätta och hyvla zucchinin med en osthyvel. Koka några minuter i vatten. Häll av och blanda med olja och övriga ingredienser.
