LCHF Focacciamuffins
4 st muffins:
2 ägg
50 g Philadelphia ost
50 g roquefort ost
50 g smält smör
1/2 dl gräslök
1/2 dl persilja
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 krm salt
1 tsk bakpulver
50 g fetaost
Urkärnade svarta oliver och några rosmarin kvistar till garnering
Flingsalt
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen pösiga med elvisp. Tillsätt philadelphia och roquefort och vispa ihop. Häll i det smälta smöret, finhackade kryddor och alla torra ingredienser. Mosa fetaosten och blanda ihop ordentligt. Klicka smeten i 4 stora muffinsformar. Tryck ner 1-2 oliver i varje muffins. Toppa med flingsalt och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Blir det bröd över så förvara dem i kylen och kör 10-20 sekunder i mikron vid servering.
15% Protein - 82% Fett - 3% Kolhydrater
10g kolhydrater i hela satsen - 2,5 g kolh per muffins om du delar satsen på 4
Satsen går bra att dubbla om du vill göra fler åt gången!

Åh detta måste jag prova när jag kommer hem!