LCHF Focacciamuffins

4 st muffins:
 
2 ägg
50 g Philadelphia ost
50 g roquefort ost
50 g smält smör
1/2 dl gräslök
1/2 dl persilja 
1 dl mandelmjöl 
1 msk fiberhusk
1 krm salt
1 tsk bakpulver 
50 g fetaost
Urkärnade svarta oliver och några rosmarin kvistar till garnering
Flingsalt
 
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen pösiga med elvisp. Tillsätt philadelphia och roquefort och vispa ihop. Häll i det smälta smöret, finhackade kryddor och alla torra ingredienser. Mosa fetaosten och blanda ihop ordentligt. Klicka smeten i 4 stora muffinsformar. Tryck ner 1-2 oliver i varje muffins. Toppa med flingsalt och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Blir det bröd över så förvara dem i kylen och kör 10-20 sekunder i mikron vid servering. 
 
15% Protein - 82% Fett - 3% Kolhydrater
10g kolhydrater i hela satsen - 2,5 g kolh per muffins om du delar satsen på 4
 
Satsen går bra att dubbla om du vill göra fler åt gången!
 



#1 - - Matilda Persson:

Åh detta måste jag prova när jag kommer hem!

#2 - - Anonym:

Åh, perfekt som mellis. Jag blir angromonster om jag inte får i mig något matigt på eftermiddagen. Alltså monster, på riktigt. Så detta verkar vara en bra monsterutdrivare

Svar: Ja dessa passar så väldigt bra :)
Therese "Texie" Törnvall

#3 - - emwem.blogg.se:

Såg farligt gott ut:)