LCHF Salty Vanilla Snickers

400 g sockerfri mörk choklad / dark sugarfree chocolate
2 dl vispgrädde / cream
400 g jordnötssmör / peanutbutter
1 dl hackade jordnötter / chopped peanuts
0,5 dl sötströ / sweetner (erythriol or similar)
1 tsk vaniljessens eller något mindre vaniljpulver / tsp vanilla essens or powder
50 g smör / butter
Jordnötter och/eller kokosflingor till topping. / Peanuts and/or coconut flakes for the topping
 
Hacka 200 g choklad. Sjud upp 1 dl grädde och häll över chokladen. Rör ihop till en jämn och slät chokladganach. Kläm fast ett smörpapper i botten på en form med avtagbar kant och smöra kanterna. Häll i chokladganachen och bred ut ett jämnt lager. Ställ i frysen en liten stund tills ytan har stelnat.
 
Smält smöret i en kastrull. Tag av plattan och rör ner jordnötssmör, nötter, vanilj och sötströ. Bred ut smeten över den stelnade chokladganachen i formen. Ställ i frysen igen tills det precis har stelnat. Gör återigen ett lager ganach på samma sätt som första och bred ut över jordnötslagret. Toppa eventuellt med hackade jordnötter och/eller kokosflingor. Ställ återigen i frysen tills det stelnat helt och hållet och skär sedan i bitar. Gör bitarna små, för dem är väldigt mäktiga! :) Förvara i frysen!
 
Chop 200 grams of the chocolate. Simmer 1 dl of cream and pour over the chocolate. Stir together until a smooth chocolate ganach. Put a baking paper over the bottom of a springform pan and fasten the sides over the bottom part. Butter the insides. Put the ganach in the bottom of the pan evenly. Put in the freezer until the surface has hardened.
 
Melt the butter in a pot. Remove from the stove and add peanutbutter, chopped peanuts, vanilla essens and sweetner. Mix together and put on top of the first layer of ganach. Put the pan in the freezer again until the peanutlayer has hardened. Repeat the first making of the chocolate ganach and put on top of the peanut layer. Put extra peanuts and/or coconut flakes on top of the chocolate ganach layer and put it the freezer until it has hardened again. Then loose the sides of the springform pan and cut the snickers into small pieces. Make the pieces really small, because they will fill you up easily :) Store the snickers in the freezer!