LCHF Almond & Raspberry Mugcake

 
1 ägg / egg
1 msk grädde / tbsp cream
0,5 dl mandelmjöl / almond flour
1 msk kokosmjöl / tbsp coconut flour
1,5 tsk sötströ / tsp sweetners (erythriol or similar)
0,5 tsk bakpulver / tsp baking powder
2 tsk krossat linfrö / tsp crushed flax seeds
2 droppar bittermandelessens / drops of bitter almond oil
1 nypa salt / pinch of salt
3-4 msk hallon / tbsp raspberries
smör till muggen / butter to the mug
 
Blanda alla ingredienser utom hallon till en smet. Smöra koppen. Varva smet med hallon i muggen. Mikra på full effekt i 1 minut och 15-30 sekunder. Vänd upp och ned på en tallrik eller ät ur muggen. Servera med grädde eller grädde vispat med lite yoghurt :)
 
Stir all ingredients except the raspberries together. Butter the cup. Alternate the dough with raspberries in the cup. Microwave on full heat for 1 min and 15-30 sec. Turn the mug upside down on a plate or eat right out of the cup. Serve with whipped cream or cream whipped with a little yoghurt :)