LCHF Vanilj pannacotta / Vanilla pannacotta

5 dl grädde / cream
2-3 msk sötströ / tbsp erythritol
3 gelatin blad / gelatin sheets
1 tsk vaniljpulver / tsp vanilla powder

Lägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp grädde, sötning och vanilj under omrörning. Tag av plattan och tillsätt gelatinet. Rör runt tills det smält ut och fördelats jämnt i grädden. Häll upp i 4 små portionsglas och ställ kallt i kylen i minst 3 timmar, gärna en bit ifrån varandra. Täck med dina favoritbär och njut!

Put the gelatin in cold water. Combine the cream with erythritol and vanilla powder in a pot. Heat while stirring until it starts to simmer. Take off the heat. Lift the now crumbled gelatin sheets out of the water and let the water drop of before you put it in the cream. Stir until the gelatin is properly melted and mixed with the cream. Pour into 4 small bowl or glasses and put into the fridge apart from eachother for at least 3 hours. Cover the surface with your favourite berries, enjoy!



#1 - - Madeleine:

Hej,

Jag jobbar med lågkolhydratprodukter, finns det något sätt att komma i kontakt med dig?

Svar: Hej Madeleine! Javisst - du kan maila mig på [email protected]
Texie