LCHF Pumpakaka

2 butternut pumpor / pumpkins
5 ägg / eggs
1 dl sukrin / erythritol 
8 droppar stevia / drops of stevia
5 dl mjölk / milk
2 dl mandelmjöl / almond flour
0,5-1 tsk bittermandelessens / tsp bitter almond essens
Salt till vattnet / salt to the boiling
 
Dela pumporna på längden och gröp noga ur alla kärnor och trådar. Skala sedan pumpan och skär i mindre bitar. Koka pumpan i saltat vatten 15-20 minuter tills den är riktigt mjuk. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och sötning riktigt pösigt i en stor bunke. Tillsätt mjölk, mjöl, essens och den avrunna mjuka pumpan. Vispa ihop till en någorlunda jämn smet. Häll smeten i en stor glasform, ca 20x30 cm, och grädda i mitten av ugnen ca 50 minuter eller tills den börjar få fin färg. Servera med grädde och dina favoritbär! 
 
Cut the pumpkins in halfs and remove all the seeds and fibers. Peel off the pumpkin and cut into smaller pieces. Boil in salted water for 15-20 minutes or until it is really soft. Preheat oven to 200 celsius. Whip eggs and sweeteners in a big bowl until it's really fluffy. Add milk, flour, essens and the soft pumpkin. Use an electric handmixer to whip the ingredients together into a quite smooth mixture. Pour into a big glas pan, about 20x30 cm, and bake in the center of the oven for about 50 minutes or until it starts to get some nice colour. Serve with whipped cream and your favourite berries!