LCHF Krämig Spenatsoppa
500 g fryst spenat / frozen spinach
2 dl vatten / water
2 buljongtärningar / stock cubes
2,5 dl creme fraiche
2 pressade vitlöksklyftor / pressed garlic cloves
svartpeppar / black pepper
Kokade ägg och fetaost till servering / Boiled eggs and feta cheese to serve with
Koka upp spenaten och vattnet i en kastrull. Smula och tillsätt buljongen. Tillsätt creme fraiche, vitlök och svart peppar. Rör runt och låt koka upp. Tag kastrullen åt sidan och stavmixa soppan några minuter. Smaka av och servera med ägg och smulad fetaost!
Put the spinach and the water in a pot on medium-high heat. Let it boil until the spinch is unfreezed. Crush the stock cubed and add into the pot. Add creme fraiche, pressed garlic and season with fresh grinded black pepper. Stir together and let it boil. Take the pot off the stove and use a stick blender to mix the soup a couple of minutes. Taste and serve with eggs and feta cheese!

skulle vara jättesnällt om du ville svara på några frågor.. du inspirerar mig verkligen! :)
Jag har kört lchf av och på under 2 års tid nu.. Ibland äter jag enligt lchf sen känner jag mig ohälsosam och vill äta mer grönt och nyttigt "veganskt" osv.. jag har ca 25kg att gå ner och jag vet inte hur jag ska göra för att stanna på banan, jag fuskar och prövar nåt annat.. så under dessa två år har jag prövat allt möjligt istället för att bara hålla mig till ett sätt.. hur gör du för att hålla motivationen och vad gör du när folk ifrågasätter lchf?