LCHF Chokladbeskvier
Botten:
3 dl mandelmjöl
4 msk sötströ
3 msk grädde
3 äggvitor
Kräm:
150 g mjukt smör
100 g Philadelphia
1,5 msk kakao
4,5 msk sötströ
1 tsk vaniljpulver
2 äggulor
100 g mörk sockerfri choklad
Börja med att ställa fram smöret, färskosten och äggulorna till krämen så att de blir rumstempererade. Detta för att inte krämen ska skära sig eller bli klumpig.
Blanda ingredienserna till botten och klicka ut på en plåt. Grädda i 10 min i 175 grader och låt svalna.
Vispa upp smöret med philadelphian. Tillsätt övriga ingredienser och vispa till en slät smet. Bred kräm på bottnarna i en lite toppig form och ställ i frysen en stund.
Smält chokladen och doppa biskvierna upp och ned i chokladen. Klart!
Förvara kallt.
